www.RABOTKA.com.ru - Агрегатор вакансий населённых пунктов Российской Федерации, Содружества Независимых Государств и стран Евразийского Экономического Союза
Ищу Работу в г. Санкт-Петербург по любой Профессии
Находите работу по более чем 20.000.000 актуальным вакансиям от 1.200.000 организаций в различных городах России, СНГ, стран ЕАЭС бесплатно и без регистрации
Должность Город Компания
профессия, специальность регион, населённый пункт организация, компания, ИП

найти работу ...

Вакансия: Chef de Cuisine

Смотрите другие актуальные вакансии популярной должности "Chef de Cuisine".

Город, регион, страна: Санкт-Петербург, Российская Федерация (населённый пункт) места работы.

Смотрите другие актуальные вакансии в городе (регионе) Санкт-Петербург

А также смотрите другие актуальные объявления с работой на популярную должность "Chef de Cuisine" в выбранном населенном пункте.

Компания: Corinthia Hotel St.Petersburg (Отель «Коринтия Санкт-Петербург») (организация, фирма, ИП);


Репутация работодателя Corinthia Hotel St.Petersburg (Отель «Коринтия Санкт-Петербург»):

Читайте свежие отзывы сотрудников об этом работодателе.

Написать мнение об этой компании Оставить отзыв об этом работодателе без регистрации бесплатно на этом сайте-агрегаторе вакансий.


Зарплата: по договорённости;

Тип занятости:
Полная занятость

График работы:
сменный график

Требования к работнику:

Опыт работы:
3–6 лет

Образование:
любое

Дополнительные требования:
не указаны

Дополнительное описание вакансии:
Primary responsibilities are overseeing all aspects of kitchen production, however, there is overlap in assisting corporate Executive Chef in many other areas. Chef de Cuisine has the human resource, financial and administrative responsibilities as they pertain to his/her direct reports. In addition, s/he is also responsible for working closely with Executive Chef to assure standards are being met in all other aspects of the kitchen operation. Works closely with Executive Chef in promoting company’s culture, mission and philosophy. RESPONSIBILITIES: Works with Executive Sous Chef and Sous Chefs to continually monitor execution procedures to ensure quality, consistency, efficiency, productivity and professionalism are at highest level. Conducts hands-on teaching and training, working closely with chefs and cooks, as well as other staff as applicable who work in BOH, and helps with food preparation and execution. Trains and educates staff on new menu items and changes in procedures for current menu items; monitors and holds staff accountable for implementing the changes Works with Executive Chef and Executive Sous Chef to develop production methodologies to increase efficiency, productivity, quality and/or consistency. Works with Executive Sous Chef and Sous Chefs to train and monitor sanitation and food. Develops, implements and maintains sanitation practices and protocol in accordance with HACCP. Works with Pastry Chef and Pastry Sous Chef to insure that desserts served are executed properly Works with Executive Chef to create seasonal menus and implement their successful rollout. Accountable for meeting budgets for food, labor and direct operating expenses as they pertain to the culinary department. Assist Executive Chef with menu costing and ensuring that our cost meets or exceeds our budgeted goals Works in tandem with Executive Chef to hire, coach, counsel and conduct performance evaluations of direct reports. Develops, trains and mentors direct reports. Act as a resource to them as well as other back-of-house (BOH) personnel. Works with Executive Chef and Executive Sous Chefs to instill company culture, build morale and create an ongoing positive work environment, using established as well as newly developed initiatives. TALENT PROFILE: Three years senior level or Executive Chef experience in high-quality, volume-oriented environment. Culinary School graduate or related training. Passionate culinarian with great palette and sense of presentation. Ability to handle multiple tasks and work well in environment with time constraints. Ability to troubleshoot effectively. Detail-oriented with good organizational skills, performing work accurately and efficiently. Ability to effectively train and develop staff and build team morale. Ability to hold others accountable for following company standards and procedures. Ability to innovate and implement new ideas. Demonstrated effective leadership skills including delegation skills. Ability to meet budgets including labor, food and applicable direct operating costs. Understanding of HACCP and ability to implement and maintain all related standards CONDITIONS: Competitive Salary Medical insurance (after the probation period) Free meals on duty Opportunity to study and improve your skills A chance to be part of our high performing team and a market leader in Russia Friendly environment Work in the very center of the city (7 min from metro Mayakovskaya)

Вакансия № 4-562445 относится к сфере деятельности: "Туризм, гостиницы, рестораны" » "Повар".

Вы можете перейти к просмотру актуальных предложений работы выбранного населенного пункта с учетом сферы деятельности вакансии № 4-562445: "Туризм, гостиницы, рестораны в населенном пункте текущего места труда" » "Повар в населенном пункте текущего места труда".

Контактная информация прямого работодателя

Контакты работодателя / Смотреть детально...
(Переходите на веб-страницу сайта-партнёра «Служба Занятости Населения (электронная)» с вакансией № 4-562445 на должность "Chef de Cuisine" в городе (населенном пункте, регионе, стране) Санкт-Петербург, Российская Федерация, где находится телефон, Telegram, Skype, Viber, WhatsApp, E-mail, адрес работодателя "Corinthia Hotel St.Petersburg (Отель «Коринтия Санкт-Петербург»)")

Объявление с вакансией № 4-562445 предоставлено партнёром сайтом «Служба Занятости Населения (электронная)»

Актуальнейшие вакантные места работы от интернет-портала "Служба Занятости Населения (электронная)"